Det är inte svårt att baka ett läckert knäckebröd. Var bara noga med att kavla degen riktigt tunn innan gräddning. Det här är ett otroligt lättbakat och gott knäckebröd som även barnen gillar.
1 plåt
¾ dl mandelmjöl¾ dl solrosfrön¾dl sesamfrön¾ dl pumpafrön¾ dl linfrön1 msk fiberhusk½ tsk salt½ dl rapsolja2 dl vatten, kokande
¾ dl mandelmjöl¾ dl solrosfrön¾dl sesamfrön¾ dl pumpafrön¾ dl linfrön1 msk fiberhusk½ tsk salt½ dl rapsolja2 dl vatten, kokande
Garneringflingsalt
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 160 grader.
2. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör om ordentligt.
3. Tillsätt olja och det kokheta vattnet. Rör om ordentligt tills smeten blir geléaktig.
4. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper på en plåt, till en tunn kaka som täcker hela papperet. Ta bort det övre papperet och strö lite flingsalt över degen.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire
Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.