source: http://www.allergimat.com/recept.asp?id=60&namn=Sockerkaka-utan-agg-och-mjolk
Ingredienser:
12 portioner
3 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vanillinsocker (kontrollera innehåll)
50 g smält margarin mjölkfritt
2 dl vatten
Mjölkfritt margarin till formen
3 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vanillinsocker (kontrollera innehåll)
50 g smält margarin mjölkfritt
2 dl vatten
Mjölkfritt margarin till formen
Instruktioner:
För att laga Sockerkaka utan ägg och mjölk
Blanda samman alla torra ingredienser och. Smält margarinet och blanda det med vattnet.
Blanda alltsammans.
Häll i smord, bröad (fiberhusk) sockerkaksform Grädda i ugn 175 grader ca 40 minuter.
Blanda samman alla torra ingredienser och. Smält margarinet och blanda det med vattnet.
Blanda alltsammans.
Häll i smord, bröad (fiberhusk) sockerkaksform Grädda i ugn 175 grader ca 40 minuter.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire
Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.